کد خبر 144050
۲ تیر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۲

جانبازان شیمیایی در مسابقات رالی شرکت می کنند

جانبازان شیمیایی در مسابقات رالی شرکت می کنند

حیات: مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به برنامه های هفته حقوق بشر آمریکایی گفت: مسابقه رالی جانبازان شیمیایی و خانواده های آنان از تهران تا سردشت از ۶ تا ۸ تیرماه و با حضور ۱۸۰ نفر از جانبازان و همراهان برگزار می شود.


مدیرکل فرهنگی و تبلیغات بنیاد شهید و امور ایثارگران اسکندر یارنسب با اشاره به نام‌گذاری ۷ تا ۱۲ تیرماه با عنوان «حقوق بشر آمریکایی» از سوی مقام معظم رهبری به تشریح برنامه‌های بنیاد در این هفته پرداخت و گفت: با عنایت به فرمایشات رهبر معظم انقلاب و تشکیل ستاد ملی بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی با محوریت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و عضویت تمام نهادها، ارگان‌ها و سازمان‌های مختلف، بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز با هماهنگی ستاد افشای حقوق بشر آمریکایی استان در سراسر کشور با استفاده از فرصت سالروز شهدای مظلوم هفتم تیر و در آستانه جنایات ضد حقوق بشری آمریا با رویکرد تبیینی و با هدف روشنگری و بصیرت افزایی برنامه‌های مختلفی را برگزار می‌کند.

وی افزود: نخستین برنامه، برگزاری مسابقه رالی جانبازان شیمیایی و خانواده‌های این عزیزان از تهران تا سردشت است که این مسابقه از تاریخ 6 تا 8 تیرماه و با حضور 180 نفر از جانبازان و همراهان برگزار می‌شود.  

برچسب‌ها